Laatste editie: Juli 2017 HomeMaart 2015 › Kort & Bondig

Kort & Bondig

Ook altijd zo’n moeite met kiezen? Dan is het Choicemakersfestival echt iets voor u. Op zondag 8 maart is De Lindenberg van 11.00 uur tot 17.00 uur het toneel van enthousiasmerende sprekers en inspirerende workshops. Coaches dagen u uit erachter te komen wat u nu écht wilt, de onbewuste saboteur in uzelf te ontmaskeren en uw eigen werkelijkheid te creëren. Onder andere. Met maar liefst 52 blokken verdeeld over de hele dag wordt het wel verrekte moeilijk kiezen wat u wilt bijwonen. Succes!

— &—

Op 21 maart waait er in de Paraplufabriek een stevige bries. Op die dag gaan ze daar terug naar de basis. Naar de tijd dat de plek nog een echte fabriek was en stoom uitstiet. Op 21 maart komt er echter geen stoom uit de fabriek, maar wel uit uw oren. Plufest 2015 draait om steampunk. Hoe zich dat laat omschrijven? Amper. Gewoon ondergaan dus. Enkele namen van acts: Black Rainbows, Tinkittin, Mother Engine en Macondo Dust Band. Voor de versnaperingen zorgt Delicia’s met heerlijke mixcocktails en ‘streetfood op z’n Delicia’s’. Komt dat beluisteren. En proeven!

— &—

Bij een andere voormalige fabriek bent u de week daarna van harte welkom. Op zaterdag 28 maart vanaf 14.00 uur nodigen de ondernemers van het Honigcomplex u uit op de tweede editie van Expeditie Honig. Op die dag kunt u met eigen ogen zien hoe de voormalige vermicellifabriek is getransformeerd tot een plek waar ambachten en creatief ondernemerschap samenkomen. En wat die bijzondere plek aan de Waal te bieden heeft aan sport, horeca, kunst & cultuur. De plattegrond met daarop alle informatie kunt u ophalen bij De Bazaar, gelegen aan de hoofdingang van het Honigcomplex.

— &—

Krijgt u geen genoeg van die bijzondere blik van fotograaf Henk Braam? Dan kunt u van 28 maart tot en met 26 april uw hart ophalen. In die periode dient de St. Stevenskerk als toonzaal van zijn werk. Zijn beeldvruchten én die van Karina Brys, een andere fotograaf met een net zo ongewone blik op de mens, zijn dan te bewonderen. Officiële opening is op 28 maart om 17.00 uur.

[Reageren op dit artikel? Neem contact op met de redactie via het contactformulier]
 

Social Media:

Laatste editie:

  • De Nijmeegse Stadskrant
  • Postbus 265, 6500 AG Nijmegen
  • tel: 024 - 388 85 07
  • redactie@denijmeegsestadskrant.nl